Meer weten over
vastgoed & VvE?

Neem dan contact met mij op.

/ Vastgoed & VvE

Vastgoed & VvE

Wij staan u als VvE-bestuurder of vastgoedondernemer bij om tot gezamenlijke oplossingen te komen voor actuele risico’s. Tegenwoordig komt er veel kijken bij het besturen van een VvE of beheer van een pand. Veranderingen gaan snel. Denk aan de impact van klimaatverandering: sinds 2022 stimuleert de overheid verduurzaming van panden. Daarnaast is het van belang om uw gebouw en de bewoners te beschermen tegen schade en problemen. Of om te anticiperen op de financiering van onderhoud. Daar kunnen wij u bij helpen! Met ons aan het roer stuurt u zelf op risico’s. Dit doen we transparant, effectief en professioneel.

Zelf sturen op risico's van de vastgoedmarkt

Raetsheren is er om VvE-beheerders en vastgoedondernemers te ontzorgen op het gebied van risicomanagement en verzekeringen. Wij houden rekening met de risicobereidheid en de wensen van de VvE of van u als ondernemer. U heeft vanuit Raetsheren een vast aanspreekpunt die veel kennis heeft van de vastgoedsector. Ontwikkelingen in de markt volgen wij op de voet. Bovendien hebben we oog voor uw taken en voor de complexiteit van de wet- en regelgeving waar u mee te maken heeft. Dankzij onze ondersteuning en gedigitaliseerde services hoeft u minder tijd te besteden aan administratie, want dat nemen we uit handen.

Voorkeursleverancier voor VvE beheerders

Wij ondersteunen meer dan 300 VvE-beheerders op het gebied van risico’s en verzekeringen.

Wij staan voor u klaar

Van advies en offerteaanvragen tot aan een Service Level Agreement (SLA): wij staan 24/7 voor u klaar. U kunt ons direct bereiken via vvedesk@raetsheren.nl.

Vergelijkende data

Optimalisatie van uw schade-analyse, benchmarks en preventietrajecten dankzij matchende data.

Op Raetsheren kunt u rekenen”

Met een team van specialisten staan wij dagelijks vereniging van eigenaren en beheerders bij met hun verzekeringsvraagstukken.

Elzard van der Peet

Afdelingsmanager Vastgoed & VvE

Breed portfolio, veelzijdige oplossingen

Iedere organisatie kent uitdagingen, met alle risico-aspecten van dien. Raetsheren helpt u graag met een gedegen risico advies en verzekeringsoplossingen op maat. Hieronder een greep uit onze dienstverlening.

Uw risicomanagement zit goed

Voor VvE’s en vastgoedondernemers brengen we alle relevante risico’s inzichtelijk in kaart. Aan de hand van onze inventarisatie bepaalt u hoe u hierop gaat sturen. We geven alle informatie die u nodig heeft: wat de verplichte verzekeringen zijn en welke dekkingen u echt nodig heeft. Daarbij is er altijd oog voor de kosten. Zo kijken we samen welke verzekeringsoplossingen bij uw VvE of vastgoedinvestering passen. We maken documenten zoals de verzekeringskaart, aanvraagformulieren en de verzekeringsvoorwaarden voor u beschikbaar. Zo verliest u de grip op uw eigen risicobeheer nooit en kunnen we snel met elkaar schakelen.

Zelf sturen op risico’s als VvE-beheerder

Raetsheren is voorkeursleverancier voor de meest gerenommeerde VvE-beheerders. Dit maakt ons marktleider in dit segment. Daarom kennen we elk risico en elke valkuil van een VvE. Deze kennis zetten we in om u optimaal van dienst te zijn. We passen het verzekeringspakket aan naar wens van een VvE. Er wordt continu gewerkt aan het verbeteren van verzekeringsvoorwaarden in direct contact met verzekeraars en VvE-beheerders. Verzekeringsoplossingen kunnen wij snel aanbieden, dankzij het vertrouwen die wij van verzekeraars hebben gekregen. Zo zorgen wij dat de VvE adequaat verzekerd blijft en kunt u focussen op het beheer of bestuur van de VvE.

Zelf sturen op risico’s als vastgoedondernemer

Raetsheren helpt vastgoedbeleggers en – beheerders om op risico’s in te spelen. De vastgoedmarkt is uiteenlopend. Of u nou investeert in kantoren, winkels, bedrijven of woningen: we hebben voor elke vastgoedondernemer een verzekeringsoplossing op maat. Alle segmenten hebben dezelfde uitdagingen. Zo moet er rekening worden gehouden met de urgentie van duurzaamheid, de verhoging van overdrachtsbelasting, het stikstofbeleid, het woningtekort en de coronacrisis. Dit zijn allemaal oorzaken van risico’s op de vastgoedmarkt. We geven u advies over de risico’s en inventariseren samen met u wat uw risico-bereidheid is. Vervolgens kunnen wij de voorwaarden van het verzekeringspakket naar wens aanpassen. Als partner van Vastgoedbelang kunnen we u snel en efficiënt van dienst zijn.

Ga naar vastgoedbelang