Meer weten over ongevallen?

Neem dan contact met mij op.

/ Ongevallen | (Semi) overheid
People

Ongevallen

Het houdt veel bedrijven bezig: hoe voorkom je ongevallen? Vooral in de bouw is veiligheid een heel belangrijk thema. Uw medewerker kan zich verstappen, vertillen, verdraaien of uitglijden. Raakt iemand invalide door een ongeval? Dan ligt de verantwoordelijkheid voor schade bij u. Wij helpen u met verzekeringsoplossingen op maat.

Waarom een ongevallenverzekering?

Er is een te groot aantal werknemers dat gewond raakt door ongevallen. Ongevallen voorkomen zou prioriteit moeten hebben. Voor werkgevers die de kosten na een ongeval niet zelf kunnen of willen dragen, bestaat de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten.

Een ongevallenverzekering keert eenmalig een bedrag uit als uw medewerker blijvend invalide raakt of overlijdt. U wordt met zo’n verzekering dus beschermt tegen de hoge kosten bij een schadeclaim.

Onze diensten omtrent ongevallen

De impact op het slachtoffer en collega’s is vaak groot. Ook de bedrijfsresultaten zijn er niet bij gebaat. Wanneer iemand gewond raakt, krijgt u te maken met menselijk leed, verzuim, kosten ter vervanging en forse schadeclaims. Wij kijken met u naar uw persoonlijke situatie en maken uitdagingen inzichtelijk. Wij vertalen dit naar maatwerkoplossingen zodat u zelf kunt sturen op risico’s van ongelukken.

Bekijk ook deze oplossingen