Meer weten over kredietverzekeringen?

Neem dan contact met mij op.

/ Kredietverzekeringen | Bedrijven
Assets

Kredietverzekeringen

Uw omzet verzekeren? Dan bent u bij Raetsheren aan het goede adres. Wij onderzoeken samen met u maatwerkoplossingen op het gebied van krediet- of omzetverzekeringen. Een kredietverzekering keert uit wanneer uw klant zijn facturen niet meer kan betalen. Bijvoorbeeld door een faillissement of andere financiële problemen.

Waarom een kredietverzekering?

Met een kredietverzekering dekt u de financiële gevolgen nadat een klant uw facturen niet meer betaald. Zo stimuleert u de groei van uw organisatie. Een kredietverzekering is in principe geschikt voor elk bedrijf dat op krediet producten of diensten levert aan een ander bedrijf. De kredietverzekeringen die wij aanbevelen dekken niet alleen Nederlandse kredieten, maar ook buitenlandse kredieten. Raetsheren biedt via partners een kredietverzekering op maat aan voor zowel kleine en middelgrote bedrijven, als grote corporates of multinationals. Wij zoeken voor u de meest passende verzekering.

Onze diensten omtrent krediet

Via Raetsheren krijgt u een vast aanspreekpunt toegewezen. We werken samen met alle gerenommeerde kredietverzekeraars in Nederland. De prijs blijft gewoon gelijk. Als klant kunt u dus kosteloos gebruik maken van onze expertise en ons wereldwijde netwerk. Er zijn verschillende vormen van kredietverzekeringen. We kiezen samen met u het type verzekering die het beste bij uw bedrijf past. Wij adviseren u graag over alle oplossingen en diensten omtrent krediet. Dankzij onze expertise kunnen we alle mogelijkheden onderzoeken en vervolgens de best passende verzekering aanbieden.

Bekijk ook deze oplossingen