Meer weten over materieel?

Neem dan contact met mij op.

/ Materieel | (Semi) overheid
Assets

Materieel

Wij zijn actief op gebied van transportgoederen-, landmateriaal- en pleziervaartuigenverzekeringen. Zo kunnen wij oplossingen bieden voor traditionele dekkingen, maar ook maatwerkoplossingen.

Onze diensten omtrent materieel

Wij zijn actief op gebied van transportgoederen-, landmateriaal- en pleziervaartuigenverzekeringen. Zo kunnen wij oplossingen bieden voor traditionele dekkingen, maar ook maatwerkoplossingen. U krijgt bij Raetsheren een vast aanspreekpunt toegewezen. We werken samen met de beste verzekeraars in Nederland. De prijs blijft gewoon gelijk. Als klant kunt u dus kosteloos gebruik maken van onze expertise en ons wereldwijde netwerk. We kiezen samen met u het type verzekering die het beste bij uw bedrijf past en adviseren u graag over alle oplossingen en diensten omtrent materieel. Dankzij onze expertise kunnen we alle mogelijkheden onderzoeken en vervolgens de best passende verzekeringsoplossingen bieden.

Pleziervaartuigenverzekeringen

Intermont Assuradeuren B.V. (onderdeel van Raetsheren) heeft een volmacht om pleziervaartuigen te kunnen verzekeren. Wij doen dit in nauw overleg met u als risicodrager. Meer weten? Neem gerust contact op.

Bekijk ook deze oplossingen