Vragen over schade en schadelast?

Neem dan contact met ons op.

/ Schade en aansprakelijkheid

Schaderisico’s beperken of verzekeren?

Organisaties zijn altijd bezig om kansen te benutten, flexibel te zijn en na te denken over de toekomst. Raetsheren is daarom continu bezig met het afstemmen van (verzekerings)oplossingen voor opdrachtgevers in veel verschillende segmenten.

Bekijk onze oplossingen en diensten

Ambities doorgronden

Bij Raetsheren starten we met het leren kennen van uw organisatie. Iedere organisatie is uniek. Allereerst verdiepen we ons in uw bedrijfsprocessen en willen we weten welke ambities u heeft. Daarna analyseren wij met u de risico's die van toepassing zijn voor uw bedrijf. Dit is het uitgangspunt voor uw verzekeringsprogramma. Zo krijgt u inzicht in de risico's én kunt u keuzes maken tussen de verschillende verzekeringsoplossingen.

Verzekerd van kennis op maat

Dankzij onze investering in de specifieke kennis van uw markt bieden we altijd maatwerkoplossingen.

Verzekerd van professionele expertise

Wij houden onze kennis up-to-date door trainingen en opleidingen te volgen. Hierdoor geven we u altijd gepast advies.

Verzekerd van samen werken aan groei

Samen sta je sterk; bouw samen met ons aan een solide toekomst en maak van ontwikkeling uw prioriteit.

Uitgebreid portfolio, veelzijdige oplossingen

Als assurantiemakelaar is Raetsheren de bemiddelaar tussen u en verzekeraars. We verkopen geen polissen, maar geven advies over risicomanagement en uw verzekeringsprogramma. Zoekt u een sparringpartner en onafhankelijke adviseur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met verzekeringsoplossingen op maat.

Laat schadelast niet in de weg komen van u en uw organisatie”

Met de juiste verzekeringen garandeert u uw bedrijfscontinuïteit. Kies voor zekerheid en ga met ons in gesprek. Bij schade blijkt waarom u voor ons heeft gekozen!

Bas van Nispen

Manager Schade