Meer weten over construction all risk?

Neem dan contact met mij op.

/ Construction all risk | (Semi) overheid
Assets

Construction allrisk

De Construction Allrisk verzekering: hiermee verzekert u de schade die u als aannemer, klusbedrijf, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand. U dekt alle materiële schade die ontstaat. Er zijn allerlei manier waarop uw bouwproject kan worden beschadigd.

Waarom een CAR-verzekering?

Wanneer u als organisatie bouwt of verbouwt, is het slim om een CAR-verzekering af te sluiten. Tijdens bouwprojecten kan er materiële schade ontstaan die niet gedekt wordt door andere verzekeringen. U heeft op een bouwplaats meer risico op diefstal of vandalisme. Ook weersomstandigheden kunnen onvoorziene schade toebrengen aan het bouwwerk. Dit soort risico’s kunnen worden afgedekt met een CAR-verzekering. U kunt uw CAR-verzekeringen helemaal afstemmen op uw specifieke bouwrisico’s. Wij helpen u graag bij risicomanagement en bieden verzekeringsoplossingen op maat.

Onze dienstverlening omtrent Construction Allrisk

We bieden maatwerkoplossingen met focus op bouw- of montagerisico’s. Wij zullen samen met u kijken naar uw uitdagingen in de bouw, zodat u zelf kunt sturen op risico’s. Uw CAR-verzekering kunt u aanvullen met keuze-aspecten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ‘hulpmateriaal’, ‘persoonlijke bezittingen’ of ‘het onderhoudstermijn’ ook mee te verzekeren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op via de button rechts onderin de pagina.

Bekijk video

Bekijk ook deze oplossingen