Meer weten over aansprakelijkheden?

Neem dan contact met mij op.

/ Aansprakelijkheden | (Semi) overheid
Liabilities

Aansprakelijkheden

Als organisatie kunt u om diverse redenen aansprakelijk worden gesteld. Schadeclaims wilt u het liefst voorkomen. Helaas is een fout zo gebeurd. Dit kan grote gevolgen hebben. Een aansprakelijkheidsverzekering vormt de basis voor een organisatie.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering?

Uw eigen werknemer kan u aansprakelijk stellen na een ongeval of bij een beroepsziekte. Geclaimde schade kan fors oplopen, vooral bij ernstig letsel. De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt schade die aan personen of spullen is toegebracht. Dit kan schade zijn die door u of uw medewerkers wordt veroorzaakt, maar ook schade die uw werknemers oplopen tijdens hun werk. De ene aansprakelijkheidsverzekering is de andere niet. Wij kijken daarom goed wat er bij u past.

Onze dienstverlening omtrent aansprakelijkheid

Wij verdiepen ons in de markt en de ambities van uw organisatie. Dit levert uiteindelijk grote voordelen op. Bij aansprakelijkheid geldt dat we altijd een balans vinden tussen het risico dat uw organisatie zelf neemt en afdekt en het risico dat overgedragen moet worden omdat het te bedreigend is voor de bedrijfscontinuïteit. Die balans is in iedere situatie uniek. Wij wegen de oplossingen zorgvuldig af zodat u altijd advies op maat krijgt. Dat begint bij een persoonlijke kennismaking. Neem dus gerust contact op.

Bekijk ook deze oplossingen