Meer weten over medische aansprakelijkheid?

Neem dan contact met mij op.

/ Medische aansprakelijkheid | Bedrijven
Liabilities

Medische aansprakelijkheid

Als medisch ondernemer loopt u verschillende aansprakelijkheidsrisico’s. Na een behandeling kan het voorkomen dat u aansprakelijk wordt gesteld voor een medische fout. Het kan zijn dat uw medewerkers tijdens hun werk onbedoeld schade veroorzaken bij patiënten of zelf schade oplopen. Dit is natuurlijk erg vervelend. Bespreek uw risico’s met ons en wij zoeken naar een passende verzekeringsoplossing voor u.

Waarom een medische aansprakelijkheidsverzekering?

Als arts kunt u te maken krijgen met zorg die anders loopt of wordt ervaren dan bedoeld is. Een aansprakelijkheidsverzekering voor medici en medisch specialisten is daarom essentieel. Als een patiënt schadevergoeding wil ontvangen omdat hij schade heeft geleden door een medische fout, dan kan hij de arts of zorginstelling aansprakelijk stellen. Een medische beroepsaansprakelijkheidsverzekering is dan een goed vangnet.

Onze diensten omtrent medische aansprakelijkheid

In de zorg houdt u zich bezig met de gezondheid van mensen. Maakt u een fout in de behandeling? Dan kan de patiënt u aansprakelijk stellen. Een medische aansprakelijkheidsverzekering met voorwaarden die zijn afgestemd op uw situatie is onmisbaar.

Wij helpen u om inzicht te krijgen in alle risico’s die u loopt. Welke risico’s wilt u dekken? Een medische aansprakelijkheidsverzekering is maatwerk. Er zijn ook medische aansprakelijkheidsverzekeringen die niet alleen beroepsaansprakelijkheid dekken, maar ook rechtsbijstand aanbiedt. Dit kan een hoop extra zorgen voorkomen. Wij helpen u met risicomanagement en de juiste oplossingen.

Bekijk ook deze oplossingen