Meer weten over cyberrisico's?

Neem dan contact met mij op.

/ Cyberrisico’s | (Semi) overheid
Liabilities

Cyberrisico's

Het digitale tijdperk levert voordelen op, maar ook risico’s. Cybercrime is een gevaar voor elk bedrijf en kan grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk dat u uw organisatie beschermt tegen cyberrisico’s. Een cyberverzekering helpt u om de impact van een cyberincident te verkleinen.

Waarom een cyberverzekering?

Sinds de digitalisering kan elke organisatie een doelwit zijn voor cybercrime. Wanneer u uw risico’s goed in beeld heeft, kunt u uw organisatie voorbereiden en op die manier de schade beperken. De schade kan ontzettend hoog oplopen en dus is een cyberverzekering van belang. U bent dan verzekerd tegen cyberrisico’s. Daarnaast moet u maatregelen treffen om de kans op een hack of datalek te voorkomen. Wij helpen u hier graag bij.

Onze diensten omtrent cyberrisico’s

Voorkomen is beter dan genezen. We bieden daarom niet alleen verzekeringen aan, maar ook preventie. U krijgt van ons altijd advies op maat en kunnen ook extra begeleiding aanbieden. We staan 24/7 klaar om u te helpen. Onze expertise maakt het mogelijk om te denken in scenario’s. Zo bereiden wij u voor op succesvol cybercrisismanagement. Met ondersteuning vanuit ons, kunt u zelf gaan sturen op cyberrisico’s en negatieve gevolgen beperken.

Bekijk ook deze oplossingen