Meer weten over intermediair?

Neem dan contact met mij op.

/ Intermediair | Bedrijven
Services

Intermediair

Echt ondernemen kunt u alleen als uw risico’s worden beheerst. Zo kunt u als organisatie inspelen op de laatste ontwikkelingen in uw segment. U weet welke impact economische, technologische en maatschappelijke veranderingen hebben op organisaties. Wij werken voor opdrachtgevers die willen inspelen op zulke veranderingen. Verandering is in onze ogen immers een kans.

Waarom Raetsheren als intermediair?

De allergrootste kracht van Raetsheren ligt in de wijze waarop wij met u tot de juiste oplossingen en resultaten komen. We zorgen dat u risicobewust en zelfverzekerd kunt handelen. Wij creëren het inzicht en scheppen de voorwaarden van waaruit u uw ambities kunt waarmaken. Bovendien krijgt u binnen Raetsheren één contactpersoon die alles van uw organisatie en uw branche weet. Uw aanspreekpunt is bovendien de ideale bemiddelaar tussen u en verzekeraars. Als intermediair hebben wij het overzicht over uw verzekeringsportefeuille en zijn we op de hoogte van schadeclaims.

Onze diensten omtrent bemiddeling

Wij analyseren, voorkomen en verzekeren de risico’s waar uw organisatie mee te maken heeft. Welke risico’s u zelf kunt dragen en welke u het beste kunt verzekeren? Dat bepalen we samen. U heeft als organisatie te maken met één aanspreekpunt bij Raetsheren die uw organisatie koppelt aan verzekeraars. Uw complete verzekeringsportefeuille is bij ons in goede handen. Zo kunt u zelf focussen op het ondernemen.

Bekijk ook deze oplossingen