Meer weten over professional services?

Neem dan contact met mij op.

/ Professional Services

Professional Services

Bij professional services draait het om mensen. Elke organisatie is gebaat bij gemotiveerde en blije werknemers. De zakelijke dienstverlening heeft te maken met uitdagingen op het gebied van personeel. Door de krapte op de arbeidsmarkt ligt de nadruk op goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. Met de juiste employee benefits zorgt u ervoor dat uw personeel geen (financiële) risico’s loopt. We ondersteunen u graag bij het samenstellen van werknemersverzekeringen. Hiervoor bieden wij oplossingen die passen bij u én uw medewerkers.

Sturen op de risico’s van zakelijke dienstverlening

Als expert in risicomanagement en employee benefits begrijpen we uw uitdagingen volledig. Professional services is een complexe markt gebaseerd op veranderende regelgeving, rekenmodellen en toekomstscenario’s. Raetsheren is uw sparringpartner op het gebied van employee benefits. Uiteraard is een arbeidsvoorwaardenpakket voor elk bedrijf anders. Daarom bieden wij u verzekeringsadvies op maat. Dit heeft niet alleen voordelen voor uw werknemers, maar ook voor u. We hechten waarde aan een transparante communicatie en geven u altijd zelf de regie. Zo creëren we zekerheid en kunnen we u proactief ontzorgen.

Duurzame inzetbaarheid

Wij zijn uw aanspreekpunt voor pensioen, arbodienstverlening (employee benefits) en zorg- en inkomensverzekeringen.

Brede kennis van zakelijke dienstverlening

Bij professional services wordt gewerkt met persoonsgegevens. Wij helpen u om risico’s van privacywetgeving te beheersen.

Specialist op het gebied van IT, Legal en Finance

We verdiepen ons niet alleen in de verzekeringsmarkt, maar ook in uw vakgebied.

Een verzekering is niet altijd de oplossing. Wij denken out of the box.”

Al onze adviezen en oplossingen zijn custom made. We helpen u graag!

Jan Zoodsma

Directeur - lid van het directiecomité

Breed portfolio, veelzijdige oplossingen

Iedere organisatie kent uitdagingen, met alle risico-aspecten van dien. Raetsheren helpt u graag met een gedegen risico advies en verzekeringsoplossingen op maat. Hieronder een greep uit onze dienstverlening.

Duurzame inzetbaarheid van uw personeel

We adviseren u graag over de mogelijkheden van verzekerbare employee benefits, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Onder employee benefits verstaan we het totaal aangeboden pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie. Steeds meer werkgevers weten dat het waardevol is om het werkgeluk van hun personeel centraal te zetten. U wilt toch ook hoog verzuim of verloop onder medewerkers voorkomen?

We ondersteunen uw bedrijf waar nodig, maar u heeft uw risicomanagement nog altijd zelf in de hand. Zo zorgen we er samen voor dat uw werknemers tevreden zijn en geen risico’s lopen op het gebied van zorg en inkomen.

Bezoek Your Benefits

Verzekeringsoplossingen voor Professional Services

We focussen ons op IT, legal en finance dienstverlening. In overleg met u brengen we risico’s in kaart en ontwikkelen we daar persoonlijk advies in verzekeringsoplossingen voor. Een arbeidsvoorwaardenpakket opzetten is een expertise op zich. Maatwerk voor uw organisatie vinden we belangrijk. Dit bieden we u dankzij onze ruime ervaring als assurantiemakelaar. Als werkgever wilt u iets extra’s doen voor uw personeel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, wij hebben veel kennis van verzekerbare arbeidsvoorwaarden en pensioenregelingen. Hierdoor kunt u zich bezighouden met ondernemen. Wij ontzorgen u op het gebied van goed werkgeverschap en employee benefits.