Meer weten over internationale risico's?

Neem dan contact met ons op.

/ Internationaal

Wat zijn de grenzen van uw ambities?

Nederland is al eeuwen een handelsnatie die internationale kansen ziet. U hoeft geen multinational te zijn om kansen te benutten. Toch zien we dat ondernemers vaak de ervaring en expertise missen om in het buitenland te gaan handelen. Wilt u verantwoord ondernemen in andere landen? Wij zetten onze internationale expertise graag voor u in.

Bekijk onze oplossingen en diensten

Ons internationaal netwerk staat voor u klaar

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van internationaal ondernemen. Wij zijn partner van Acrisure en hebben daardoor een wereldwijd netwerk van verzekeringsadviseurs. Hierdoor kunnen we u overal ter wereld van dienst zijn. Verzekeringstechnische oplossingen bieden wij dus niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland voor u aan. Zo kunt u grenzeloos sturen op risico's.

Verzekerd van meedenken

Internationaal zakendoen vraagt om kennis en ervaring. Wij laten u uw risico's managen met behulp van concrete analyses en adviezen.

Verzekerd van een internationaal netwerk

Dankzij het partnerschap die wij hebben met Acrisure beschikken we over een wereldwijd netwerk.

Verzekerd van doeltreffende dekking

Met Raetsheren kunt u zelf sturen op internationale risico's. Wij helpen u bij het kiezen van verzekeringsoplossingen met de juiste dekkingen.

Uitgebreid portfolio, veelzijdige oplossingen

Ook over de grenzen heeft uw organisatie te maken met risico's. Raetsheren heeft voor zowel nationale als internationale activiteiten een uitgebreid portfolio en veelzijdige oplossingen.

Grenzen verleggen en risico’s beperken met de Hollandse nuchterheid van Raetsheren”

Naast uw betrouwbare, lokale risicopartner fungeert Raetsheren ook als uw internationale risicoadviseur.

Jan Zoodsma

Directeur - lid van het directiecomité