Meer weten over de
zorg voor uw
medewerkers?

Neem dan contact met ons op.

/ People

Zorg voor uw medewerkers

Medewerkers zijn de assets van een organisatie. Het is belangrijk om hen te binden en te behouden. Een goed salaris is niet voldoende, zeker gezien de krapte op de arbeidsmarkt. Uw organisatie kan pas excelleren als er een professioneel, veilig en gezond werkklimaat is. Het is belangrijk om de gezondheid van uw medewerkers stimuleren. Samen met ons kunt u uw medewerkers voorzien van ideale employee benefits; passend bij goed werkgeverschap.

Bekijk onze oplossingen en diensten

Efficiënte employee benefits starten bij Raetsheren

Om medewerkers tevreden te houden is de manier waarop u secundaire arbeidsvoorwaarden aanbiedt cruciaal. Aangezien er meer vraag dan aanbod is in de arbeidsmarkt, zijn employee benefits belangrijker dan ooit. Zo kunt u werkzoekenden boeien en binden. De bedrijfscultuur en secundaire arbeidsvoorwaarden geven voor kandidaten de doorslag of ze daadwerkelijk voor uw organisatie kiezen. Het invullen van employee benefits is onze corebusiness. Wij ondersteunen u daarom graag bij het maken van uw persoonlijke keuzes.

Verzekerd van strategie op basis van actualiteiten

Wat betekenen veranderingen in wet- en regelgeving voor uw organisatie en welke strategische keuzes kunt u maken?

Verzekerd van goed beleid

We helpen u graag met toepasbaar advies en geven inzicht in keuzes die u heeft, om de verstaalslag naar uw organisatie te maken.

Verzekerd van goed werkgeverschap

Onze employee benefits specialisten helpen u om keuzes te vertalen in oplossingen, zoals een pensioenregeling of verzuimoplossing.

Uitgebreid portfolio, veelzijdige oplossingen

Raetsheren is gespecialiseerd in het opzetten van employee benefits pakketten. Onze employee benefits adviezen en diensten sluiten zoveel mogelijk aan bij uw wensen. We richten ons op een juiste balans tussen enerzijds uw risico’s ten aanzien van verzuim en arbeidsongeschiktheid en anderzijds de mate van aantrekkelijkheid van het employee benefits pakket voor uw medewerkers. Uw medewerkers duurzaam inzetbaar houden vergt meer dan alleen een marktconforme beloning.

Medewerkers belonen gaat niet alleen om loon”

Sinds er meer vraag dan aanbod is in de arbeidsmarkt, zijn employee benefits belangrijker dan ooit.

Patricia Schellen

Directeur Employee Benefits