Meer weten over
mobiliteit?

Neem dan contact met mij op.

/ Mobiliteit

Mobiliteit

De wereld van mobiliteit is aan het veranderen. De laatste jaren is er veel aandacht voor verduurzaming. In het klimaatakkoord staan veel doelen gericht op mobiliteit en het beperken van fossiele brandstoffen. Om als organisatie bij te dragen aan klimaatdoelstellingen kan elektrificatie interessant zijn. Naast elektrisch rijden is autonoom rijden in ontwikkeling. Bovendien verandert het consumentengedrag: ze kiezen vaker voor private lease in plaats van een eenmalige aanschaf. Dit is duurzamer en flexibeler. Deze veranderingen zorgen voor nieuwe kansen en risico’s. Om uw organisatie weerbaar te maken is er een integrale aanpak nodig. We helpen u hier graag bij.

Zelf sturen op risico's van elektrificatie

De manier waarop mensen (en goederen) verplaatsen verandert. Ondernemers moeten hun wagenparken verduurzamen. De complexiteit, uitdagingen en tijdsdruk van de transformatie van autorijden vraagt om risicosturing. Door zelf te sturen op risico’s zorgt u voor continuïteit en mobiliteit. Wij sparren graag met u over uitdagingen en kansen van elektrisch en autonoom rijden. Onze kennis van de mobiliteitsbranche komt goed van pas. Daarbij brengt voertuigenbeheer risico op schade, diefstal of pech met zich mee. Wij zijn gedreven specialisten en dat past uitstekend bij uw wagenpark. Opzetten van een verzekeringsplan doen we op maat. Zo bent u verzekerd van een duurzame oplossing.

Elke gebruiker maakt het product beter

U kunt rekenen op kennis en ervaring met bijna 40.000 personenauto’s, bestelbussen, vrachtauto’s en bussen. We bieden oplossingen voor alle soorten wagenparken.

We hanteren korte lijnen bij schade-
behandeling

Met Wagenpark-online heeft u 24/7 toegang tot uw gegevens. Gaat het onverhoopt mis op de weg? Dan kunt u rekenen op snelle communicatie.

Kunnen inspelen op de toekomst met robuuste data

We zetten beschikbare data in voor uw schade-analyse, benchmarking en preventietrajecten.

Wij zien kansen in uitdagingen”

Weet u welke risico’s u onverzekerd kunt laten? Kies voor zekerheid, benut kansen en elimineer bedreigingen met Raetsheren.

Wilbert Litjens

Accountmanager

Breed portfolio, veelzijdige oplossingen

Iedere organisatie kent uitdagingen, met alle risico-aspecten van dien. Raetsheren helpt u graag met een gedegen risico advies en verzekeringsoplossingen op maat. Hieronder een greep uit onze dienstverlening.

Risicogericht op weg

Wij analyseren met u de risico’s, uitdagingen en kansen die spelen voor uw organisatie. Met onze kennis van de mobiliteitsbranche en door in te spelen op actuele ontwikkelingen zetten wij ons in voor uw voertuigenbeheer. Ongeacht de omvang van uw bedrijf of waar u gevestigd bent, zetten we uw risico’s om in ondernemerskansen. Daarbij beschikt Raetsheren over dashboard- en rapportagetools waarmee u daadwerkelijk zelf effectief kan sturen. Aan de hand van onze inventarisatie en de uitkomsten van de tools bepaalt u zelf hoe u hierop gaat sturen. Welke risico’s zijn te groot om onverzekerd te laten? En welke risico’s kunt u zelf dragen? Wij ondersteunen u met de beste aanpak van alle risico’s rondom de continuïteit van uw wagenpark.

Slimme methodes, scherpe monitoring, beter verzekerd

Wegtransportspecialisten en beheerders van grote wagenparken vinden de weg naar onze adviseurs. Middels analyses en beschikking over data komen we samen met u tot de juiste beslissing over het eigen risico en daarbij behorende dekkingen. Onze schadebehandeling kenmerkt zich door korte lijnen.

Wagenpark-online is ons klantplatform waar u onder andere schadeontwikkeling kunt monitoren zodat u datagedreven kunt sturen op gedrag, risico’s en kosten. Daarnaast biedt Wagenpark-online tal van andere functies die het beheer vereenvoudigen.

Ga naar wagenparkonline