Meer weten over consultancy?

Neem dan contact met mij op.

/ Consultancy | (Semi) overheid
Services

Consultancy

Raetsheren biedt consultancy als het gaat om de uitdagingen en risico’s van uw organisatie. U kunt rekenen op extensieve kennis en ervaring. Samen met u ontdekken we hoe u uw risico’s het beste kunt managen. Hoe we onze samenwerking met u vormgeven is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We staan u terzijde als consultant. We kunnen u volledig geïntegreerde dienstverlening bieden of u faciliteren met een online platform op zelf te sturen op risico’s.

Onze dienstverlening met betrekking tot consultancy

Wij gaan met u in gesprek en maken uw risico’s inzichtelijk. We ondersteunen u door risicoanalyses uit te voeren, uw risicoprofiel te bepalen en uw risicomanagement in te richten. Samen met u bepalen we welke risico’s u kunt verkleinen of voorkomen. En welke u wilt verzekeren. Hierdoor worden uw uitdagingen beheersbaar.

Waarom consultancy van Raetsheren?

Onze consultants bewaken de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie. Sommige zaken moeten worden onderhouden. Voor deze risico’s bieden wij online services aan. Dit zijn platforms waarop u en uw medewerkers zelf kunt sturen op risico’s. Wij richten dit in volgens de afspraken die we met u hebben gemaakt en onderhouden het voor u. Zo blijft uw aanpak altijd actueel.

Bekijk ook deze oplossingen