Meer weten?

Neem dan contact met ons op.

/ Daarom Raetsheren

Daarom Raetsheren

Dé schakel tussen uw organisatie en verzekeraars

U hebt als organisatie altijd te maken met slechts één aanspreekpunt binnen Raetsheren. Zo zijn wij als intermediair de schakel tussen uw organisatie en de verzekeraars. Uw vaste aanspreekpunt weet alles van uw organisatie en zal worden ondersteund door ruim 200 andere specialisten binnen Raetsheren. Wij hebben het overzicht over uw verzekeringsportefeuille en zijn op de hoogte van eventuele schadeclaims. Alles wat met risico’s en kansen te maken heeft, is bij ons in goede handen.

Transparant zakendoen met Raetsheren

Als assurantiemakelaar biedt Raetsheren u altijd de best passende verzekeringsoplossingen. Het is voor ons belangrijk om transparant te zijn, zodat u naar aanleiding van ons advies zelf op risico’s kunt sturen. Dit is voor ons dé manier om op een doeltreffende manier samen te werken. Onze mensen staan voor u klaar. Meer weten over hoe u beter bestand kunt zijn tegen actuele risico’s? We hebben onze diensten en oplossingen rond vier domeinen georganiseerd: risicomanagement, schade, people en internationaal. Zo kunnen we u alvast vooruithelpen bij risicosturing.

Een compliment spoort aan om het nog beter te doen.”

Diana Starke

Senior consultant Employee Benefits

Onze visie

Risico’s zijn voor ons geen zorg, maar een bron van inspiratie. Bij Raetsheren bekijken we alles vanuit de risico’s van onze klanten. Wij vinden dat verandering een kans is. Risico’s moeten worden beheerst, zodat uw organisatie kan inspelen op de laatste ontwikkelingen in de maatschappij. Het is onze taak om inzicht te creëren waarmee uw organisatie risicobewust en zelfverzekerd kan ondernemen. De focus ligt op risicosturing, maar we sturen ook op gedragsverandering. Uit onderzoek blijkt dat een wijziging van 5% in het gedrag van medewerkers veel schade voorkomt. Bij Raetsheren bieden we daarom alles wat uw bedrijf nodig heeft om uw medewerkers te ondersteunen én om alle kansen in uw branche te benutten.

Onze missie

Wij staan risicobewuste organisaties bij in (toekomstige) bedrijfscontinuïteitsuitdagingen met persoonlijk, innovatief, data-gedreven maatwerkadvies. Het is onze verantwoordelijkheid dat uw organisatie kan anticiperen op de veranderende wereld. Om u te helpen uw ambities waar te maken, leveren we passende analyses, adviezen en verzekeringsoplossingen. Risico’s zetten wij om in kansen. Zo zorgen we dat uw organisatie is opgewassen tegen risico’s van vandaag én morgen. We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, om even te sparren of om u te helpen bij schade.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen van Raetsheren?

De rode draad: inspelen op actuele kansen en bedreigingen

Zaandam 1768, Meindert der Kinderen en Jacob Last richtten een effectenkantoor en assurantiemakelaardij op. Dit was de start van een onderneming die is uitgegroeid tot Raetsheren: een onafhankelijke assurantiemakelaar op internationaal niveau. De rode draad in onze geschiedenis? Het voortdurend inspelen op kansen die veranderingen kunnen bieden. Bent u nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van Raetsheren? Bekijk de tijdlijn via de knop hieronder.

Acrisure

Onze moederorganisatie, Acrisure, is een van de snelst groeiende assurantiemakelaars ter wereld en behoort qua omzet tot de mondiale top 10. De onderneming is voornamelijk actief in de USA, maar streeft strategisch ook naar aanwezigheid in Europa.

Toe aan een nieuwe werkomgeving?

Werk is een belangrijk deel van je leven. Het moet daarom bij jou en jouw leven passen. Wil je werken aan je toekomst en jezelf ontwikkelen op allerlei gebieden? Wij zoeken altijd nieuwe talenten die zich thuis voelen in een werkomgeving waarin openheid, groei en collegialiteit belangrijk zijn. Jij wilt toch ook met plezier naar je werk gaan?