Meer weten over brand-
en bedrijfsschade?

Neem dan contact met mij op.

/ Brand- en bedrijfsschade | Bedrijven
Assets

Brand- en bedrijfsschade

Brandverzekeringen zijn een belangrijk onderdeel van uw risicomanagement. Er zijn diverse verzekeringen die dekking bieden in geval van brand, diefstal, lekkage of storm. We bieden zowel traditionele oplossingen als oplossingen op maat. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk advies en maatwerk.

Waarom een brandverzekering?

Een brandverzekering is onmisbaar voor ondernemers en eigenaars. Vroeger had je meerdere verzekeringen nodig om te zorgen dat uw bedrijf goed verzekerd was in geval van schade. Tegenwoordig is een brandverzekering veel uitgebreider. U bent met zo’n verzekering niet alleen gedekt tegen brand, maar ook tegen waterschade, stormschade en inbraakschade. Wij brengen voor u uw risico’s in kaart en helpen u bij risicosturing. Afhankelijk van uw specifieke risico’s wordt middels maatwerk naar een oplossing gezocht. Daar zit onze kracht.

Naast vergoeding bij schade via verzekeringen kunt u bij Raetsheren rekenen op bijstand bij noodgevallen. We hebben een ervaren brandacceptatie team en staan altijd voor u klaar.

Onze dienstverlening omtrent brand- en bedrijfsschade

Uw organisatie wilt u goed beschermen. Onze verzekeringsoplossingen en diensten zorgen ervoor dat u onbezorgd kan focussen op ondernemen. Via ons kunt u allerlei soorten schades laten verzekeren. Wij zorgen voor een zeer complete dekking die perfect aansluit op uw risico’s en behoeften.

Noodgeval? Dan kunt u 24/7 gebruik maken van onze service. Wij zorgen voor snelle en adequate hulpverlening bij (brand)schade.

Bekijk ook deze oplossingen