Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag.

/ Mobiliteit (CF)

Mobiliteit

Nieuwe technologieën zoals autonoom rijden en elektrificatie, maar ook langetermijntrends zoals urbanisatie of veranderend consumentengedrag maken mobiliteit tot een wereldwijd aandachtspunt. Nieuwe oplossingen brengen ook weer nieuwe risico’s met zich mee. Wij helpen u die in eigen hand te nemen en risicogestuurd de weg op.

Bekijk onze oplossingen & diensten

Zelf aan het stuur van uw risico-beheersing

Ook de manier waarop mensen en goederen van A naar B bewegen is fundamenteel aan het veranderen. Alleen al de geautomatiseerde functies veranderen ons rijgedrag waarmee nieuwe risico’s ontstaan terwijl andere schades voorkomen worden. Preventie, gedrag en techniek gaan hand in hand. De kennis van de mobiliteitsbranche en de actuele ontwikkelingen die daar een rol spelen zetten wij in voor uw specifieke organisatie.

Elke gebruiker maakt het product beter

U boogt op kennis en ervaring met bijna 40.000 personenauto’s, bestelbussen, vrachtauto’s en bussen. Oplossingen voor grotere wagenparken.

Zorgeloos rijden, Korte lijnen wanneer het mis gaat

Met Wagenpark-online heeft u 24/7 toegang tot uw gegevens. Korte lijnen bij schadeafhandeling.

Kunnen inspelen op de toekomst met robuuste data

Groot volume aan vergelijkende data, die kan worden ingezet voor schade-analyse, benchmarking en preventietrajecten.

Hier komt een quote”

Tekst quote

Naam van degene die quote

Functie van degene die quote

Veelzijdig Portfolio

Lorem ipsum

Slimme methodes, scherpe monitoring, beter verzekerd

Wegtransportspecialisten en beheerders van grote leasevloten vinden de weg naar onze adviseurs. Raetsheren is hierbij vooral gespecialiseerd in het verzorgen van verzekeringsoplossingen voor grotere wagenparken. Middels as-if-analyses en beschikkend over een groot volume aan data kunnen we samen met u komen tot de juiste keuze met betrekking tot het eigen risico’s en daarbij behorende dekkingen. Onze schadebehandeling kenmerkt zich door korte lijnen waardoor een snelle afwikkeling gegarandeerd is.
Wagenpark online is bijvoorbeeld ons klantplatform waar u bijvoorbeeld schadeontwikkeling kunt monitoren zodat u datagedreven kunt sturen op gedrag, risico’s en kosten. Daarnaast biedt Wagenpark online tal van andere functies die het beheer vergemakkelijken.

Unieke oplossingen door brede kennis

Als marktleider op het gebied van deze verzekeringen hebben wij veel kennis is huis die wij telkens weer vertalen naar specifieke oplossingen.  Het gaat er om onze kennis van de markt en de actuele ontwikkelingen in te zetten voor uw specifieke organisatie. Ongeacht de omvang van uw mobiliteitsbedrijf, waar u ook gevestigd bent, wij zetten ons in om risico’s om te zetten in ondernemerskansen. Daarbij beschikt Raetsheren over krachtige dashboard- en rapportagetools waarmee het ‘zelf sturen’ ook echt effectieve zelfsturing wordt.

Risicogericht zelfsturen

Wij analyseren met u de risico’s, uitdagingen en kansen die spelen voor uw specifieke organisatie. Onze kennis van mobiliteit en verzekeringen komt hierbij uitstekend van pas, we zijn immers niet voor niets een sterke speler op het gebied van risicobeheersing en verzekeringen. Wij brengen al uw risico’s inzichtelijk in kaart en u neemt de regie. Zo voegen wij waarde toe. Aan de hand van onze inventarisatie bepaalt u zelf hoe u hierop gaat sturen. Wat is uw risicobereidheid, welke risico’s zijn te groot om onverzekerd te laten? Welke risico’s wilt en kunt u zelf dragen en voor welke risico’s wilt u zich verzekeren? En wat zijn dan de beste verzekeringsopties en wat zijn de kosten hiervan? Wij ondersteunen u dus met de beste aanpak van alle risico’s rondom de continuïteit van het wagenpark van uw organisatie, inclusief mogelijke fusies of samenwerkingen en dus bundelingen van wagenparken.

CASE

Voorbeeld case

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.