Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag.

/ Handel & Commodities (CF)

Handel & Commodities

Bij commodity trading en handel spelen mondiale ontwikkelingen en politieke verhoudingen een grote rol met specifieke invloed op risicobeheersing en verzekeringsportefeuilles. Neemt u het roer in eigen hand en gaat u met Raetsheren zelf sturen op risico’s en verzekeringen?

Zelf sturen op risico’s

Raetsheren beschikt over inhouse-specialisten met veel kennis en ervaring in zowel commodities als handelsverzekeringen. Met oog voor continu veranderende marktomstandigheden bieden wij stabiliteit met robuuste risicoanalyses en een wereldwijd netwerk.

Unieke focus op commodities en handel

Dedicted team van specialisten met ruime kennis en ervaring in (inter)nationale commodities en handel.

De referentie in bloembollen- en aardappelensector

Sterke positie in en unieke inkooppropositie voor de markt van bloembollen en aardappelen

Sterk netwerk

Wereldwijd netwerk van banken, verzekeraars, opslaghouders en experts en samenwerking met brancheorganisaties als MMTA en NAO.

Hier komt een quote”

Tekst quote

Naam van degene die quote

Functie van degene die quote

Veelzijdig Portfolio

Intern of extern, alles wat uw organisatie omvat, heeft een risico-aspect. Raetsheren heeft dan ook een uitgebreid portfolio en veelzijdige oplossingen.

Commodities

De handel in commodities bevindt zich in een stroomversnelling. Schaarste aan grondstoffen, klimaatverandering, wijzigingen in wet- en regelgeving en onrustige financiële markten hebben impact op de markt voor commodities. In deze toenemende dynamiek is het zaak om uw risico’s goed in kaart te brengen. Raetsheren beschikt over inhouse-specialisten met veel commodity-kennis en -ervaring. Met onze nagenoeg unieke (inter)nationale focus en een actief (inter)nationaal netwerk helpen wij commodity traders hun risico’s optimaal te beheersen.

Handel

Ook in de handel nemen de risico’s toe door wijzigingen in wet- en regelgeving, politieke conflicten en boycotten, maar ook door toenemende productaansprakelijkheid en terugroepacties. Raetsheren biedt een ruim pakket aan handelsverzekeringen, waaronder transportgoederenverzekeringen en kredietverzekeringen. Meer specifiek beschikken wij over unieke kennis van de bloembollen- en aardappelhandel en bieden we onze relaties de mogelijkheid tot een interessante inkooppropositie.

Risicogericht ondernemen

Wij analyseren met u de risico’s, uitdagingen en kansen die spelen voor uw specifieke organisatie. Ons wereldwijd netwerk van relaties, banken, verzekeraars, opslaghouders en kennis van commodities en handel komt hierbij uitstekend van pas. We zijn in deze segmenten immers niet voor niets een sterke speler op het gebied van risicobeheersing en verzekeringen. Wij brengen al uw risico’s inzichtelijk in kaart en u neemt de regie. Zo voegen wij waarde toe. Aan de hand van onze inventarisatie bepaalt u zelf hoe u hierop gaat sturen. Wat is uw risicobereidheid, welke risico’s zijn te groot om onverzekerd te laten? Welke risico’s wilt en kunt u zelf dragen en voor welke risico’s wilt u zich verzekeren? En wat zijn dan de beste verzekeringsopties en wat zijn de kosten hiervan? Wij ondersteunen u dus met de beste aanpak van alle risico’s rondom de continuïteit van uw organisatie, inclusief mogelijke fusies of samenwerkingen.

Elke onderneming is uniek

Groot of klein, commodity- en handelsbedrijven van iedere omvang zijn bij Raetsheren aan het juiste adres. Elke organisatie is uniek, maatwerk is onze insteek. Onze kennis van de markt en de actuele ontwikkelingen zetten we specifiek voor uw organisatie in. We beschikken over een groot volume aan vergelijkende data, die kan worden ingezet voor schade-analyse, benchmarking en preventietrajecten. Met robuuste risicoanalyses dragen we bij aan de effectiviteit en voorspelbaarheid op alle uitdagingen die u tegenkomt. Zo zetten we samen met u risico’s om in kansen. Zelf sturen met Raetsheren.

CASE

Voorbeeld case

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.