Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag.

/ Gemeenten & Publiek Domein (CF)

Gemeenten & Publiek Domein

De impact van de participatiesamenleving, sociale media, veeleisende burgers, toenemende uitvoerende taken en schaalvergroting drukken op het uitvoerend apparaat van publieke organisaties. Het is daarom van groot belang om bewust en zeker te sturen op de risico’s en kansen die zich voordoen. Raetsheren is een bewezen partner met wie u zelf sturing kunt geven aan risico’s en verzekeringen.

Zelf sturen met onze kennis en ervaring

Door onze schaalgrootte en een groot volume aan kennis en data hebben we een streepje voor. Wij weten exact wat er speelt in het publiek domein en beschikken over landelijke dekking, ongeacht de omvang van gemeenten. Wij sturen niet op kosten met standaardoplossingen maar op de specifieke vraagbehoefte passend bij uw gemeente of organisatie. Maatwerk dus. De meerwaarde van onze dienstverlening laat zich vertalen naar betere inkoop- en preventrajecten die uiteindelijk kostenverlagend zijn.

Het voordeel van de marktleider, ook voor kleine organisaties

Met bijna 50% landelijke dekking in het segment gemeenten levert u inkoopvoordeel op voorwaarden en (faciliteits)proposities

Risico-informatie-kenniscentrum

Database met landelijk vergaarde risico-informatie optimaliseert uw specifieke inkoop- en preventietrajecten.

Tactisch aanbesteden loont

Raetsheren ontwikkelt capaciteit en tactische vormen voor aanbesteden met focus op IPAP-, APPA- en ERD-programma’s.

Hier komt een quote”

Tekst quote

Naam van degene die quote

Functie van degene die quote

Veelzijdig Portfolio

Intern of extern, alles wat uw organisatie omvat, heeft een risico-aspect. Raetsheren heeft dan ook een uitgebreid portfolio en veelzijdige oplossingen.

Zelf sturen in de praktijk

Wij helpen u risicogericht te sturen én te besturen, op alle uitdagingen die u tegenkomt, zo effectief en inzichtelijk mogelijk.
Samen analyseren wij de risico’s, uitdagingen en kansen die spelen voor uw specifieke organisatie. Onze kennis van het publiek domein komt hierbij uitstekend van pas, we zijn niet voor niets marktleider in risico’s en verzekeringen in het segment gemeenten en beschikken over een landelijke dekking. Wij brengen al uw risico’s inzichtelijk in kaart en u neemt de regie. Zo voegen wij waarde toe. Aan de hand van onze inventarisatie bepaalt u zelf hoe u hierop gaat sturen. Wat is uw risicobereidheid, welke risico’s zijn te groot om onverzekerd te laten? Welke risico’s wilt en kunt u zelf dragen en voor welke risico’s wilt u zich verzekeren? En wat zijn dan de beste verzekeringsopties en wat zijn de kosten hiervan? Wij ondersteunen u met de beste aanpak van alle risico’s rondom de continuïteit van uw organisatie, inclusief mogelijke fusies of samenwerkingen.

 

Professionele tenderdesk

Raetsheren beschikt over een professionele tenderdesk die voor u de beste verzekeringen inkoopt en u begeleidt bij het opstellen van eventuele aanbestedingsdocumenten. De Tenderdesk staat publieke en private organisaties bij in het vormgeven en uitvoeren van het formele inkooptraject van hun verzekeringsdiensten. Dit door middel van een doorlopend proces van inventarisatie, analyse, advies en aanbesteding. Wij staan uw onderwijsinstelling bij in het vormgeven van het Programma van Eisen op basis van vakinhoudelijk advies, wij toetsen de haalbaarheid van uw inkoopvraagstuk aan de mogelijkheden in de markt, wij bepalen met u de aanbestedingsstrategie en nemen het totale aanbestedingsproces (documenten, inrichten platform, beantwoording vragen) uit handen. Dit doen wij eventueel ook in samenwerking met door u gecontracteerde inkopers dan wel inkooporganisaties.

 

Datagedreven Riskengineering

Onze riskengineer staat klaar voor uw risico- en preventievraagstukken. Wij maken gebruik van een groot volume aan vergelijkende data. Hierbij beschikken we over een unieke inventarisatie- en rapportagetool. In uw eigen klantportaal verzamelen  wij de informatie en inspectiegegevens waarmee u inzicht dat u onmiddellijk inzicht geeft in uw situatie. Met deze rapportage kunnen wij u helpen zelf te sturen op uw risico’s en de opvolging van mogelijke preventie-issues.

CASE

Voorbeeld case

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.