Meer weten? Neem
contact met ons op.

Wij helpen u graag uw vragen beantwoorden.

/ Daarom Raetsheren / Daarom Raetsheren

Daarom Raetsheren

Dé schakel tussen uw organisatie en verzekeraars

U hebt als organisatie altijd te maken met slechts één aanspreekpunt. Raetsheren is als intermediair de schakel tussen uw organisatie en de verzekeraars. Uw aanspreekpunt weet alles van uw organisatie en zal worden ondersteund door ruim 100 andere specialisten binnen Raetsheren. Wij hebben het overzicht over uw verzekeringsportefeuille en zijn op de hoogte van eventuele schadeclaims. Alles wat met risico’s en kansen te maken heeft, is bij ons in goede handen.

Transparant zakendoen met Raetsheren

Als assurantiemakelaar biedt Raetsheren u altijd passende verzekeringsoplossingen. Het is voor ons belangrijk om transparant te zijn, zodat u naar aanleiding van ons advies zelf op risico’s kunt sturen. Dit is voor ons dé manier om op een doeltreffende manier samen te werken. Meer weten over hoe u beter bestand kunt zijn tegen actuele risico’s? We hebben onze diensten en oplossingen rond vier domeinen georganiseerd: risicomanagement, schade, people en internationaal. Zo kunnen we u alvast vooruithelpen bij risicosturing.

Een compliment spoort aan om het nog beter te doen.”

Diana Starke

Senior consultant Employer Benefits

Onze visie

Bij Raetsheren bekijken we alles vanuit de risico’s van onze klanten. Wij vinden dat verandering een kans is. Risico’s moeten worden beheerst, zodat uw organisatie kan inspelen op de laatste ontwikkelingen in de maatschappij. Het is onze taak om inzicht te creëren waarmee uw organisatie risicobewust en zelfverzekerd kan ondernemen. De focus ligt op risicosturing, maar we sturen ook op gedragsverandering. Uit onderzoek blijkt dat een wijziging van 5% in het gedrag van medewerkers veel schade voorkomt. Bij Raetsheren bieden we daarom alles wat een bedrijf nodig heeft om de medewerkers te ondersteunen en om alle kansen in uw branche te benutten.

Onze missie

Bij Raetsheren ondersteunen we organisaties bij het beheersen en overdragen van risico’s. Het is onze verantwoordelijkheid dat uw organisatie kan anticiperen op de veranderende wereld. Om u te helpen uw ambities waar te maken, leveren we passende analyses, adviezen en verzekeringsoplossingen. Risico’s zetten wij om in kansen. Zo zorgen we dat uw organisatie is opgewassen tegen risico’s van vandaag én morgen. We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, om even te sparren of om u te helpen bij schade.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen via Raetsheren?

De rode draad: inspelen op actuele kansen en bedreigingen

Zaandam 1786, Meindert der Kinderen en Jacob Last richtten een effectenkantoor en assurantiemakelaardij op. Dit was de start van een onderneming die is uitgegroeid tot Raetsheren: een onafhankelijke assurantiemakelaar op internationaal niveau. De rode draad in onze geschiedenis? Het voortdurend inspelen op kansen die veranderingen kunnen bieden. Bent u nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van Raetsheren? Bekijk de tijdlijn via de knop hieronder.

Acrisure

Onze moederorganisatie, Acrisure, is een van de snelst groeiende assurantiemakelaars ter wereld en behoort qua omzet tot de mondiale top 10. De onderneming is voornamelijk actief in de USA, maar streeft strategisch ook naar aanwezigheid in Europa.

Toe aan een nieuwe werkomgeving?

Werk is een belangrijk deel van uw leven. Het moet daarom bij u en uw leven passen. Wilt u werken aan uw toekomst en uzelf ontwikkelen op allerlei gebieden? Gebruik uw talent en ontdek de ondernemer in uzelf bij Raetsheren. Wij zoeken altijd nieuwe talenten die zich thuis voelen in een werkomgeving waarin openheid, groei en collegialiteit belangrijk zijn. U wilt toch ook met plezier naar uw werk gaan? Kom werken bij Raetsheren.