Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag.

Stuur ons een bericht
/ Vastgoed & VVE (CF)

Vastgoed & VVE

Als VvE, professionele beheerder van VvE’s of als eigenaar van vastgoed en onroerend goed portefeuilles voelt u zich thuis bij Raetsheren. We zijn bekend met de veelheid en diversiteit aan risico’s die op u afkomen. Met ons aan het roer kunt u zelf sturen op risico’s en verzekeringen: inzichtelijk, effectief en professioneel.

Zelf sturen op risico’s en verzekeringen

Raetsheren heeft oog voor de bestuurlijke taak van de VvE, maar ook voor de complexiteit van de wet- en regelgeving op het gebied van assurantiën. Risico’s kunnen worden afgedekt met passende verzekeringen zoals een opstalverzekering, glasverzekering, een algemene aansprakelijkheidsverzekering, het verzekeren van bestuurdersaansprakelijkheid, een rechtsbijstandverzekering of verzekeringen tegen milieuschade. Raetsheren is preferred supplier voor de meest gerenommeerde VvE-beheerders. Dit maakt ons marktleider in dit segment. Daarom kennen we elk risico en elke valkuil. Deze kennis zetten we in om om u optimaal van dienst te zijn.

Marktleider in VvE-verzekeringen

Adviseren en ontzorgen is de kern waarmee wij meer dan 6.000 partijen ondersteunen

Eigen VvE-desk,
24/7 bereikbaar

Van advies en offerteaanvraag tot aan SLA’s: ons team in de VvE-desk staat altijd voor uw klaar.

Vergelijkende data

Met een groot volume aan robuuste data optimaliseren wij uw schade-analyse, benchmarks en preventietrajecten.

Titel quote”

Tekst quote

Naam van degene die quote

Functie van degene die quote

Veelzijdig Portfolio

Intern of extern, alles wat uw organisatie omvat, heeft een risico-aspect. Raetsheren heeft dan ook een uitgebreid portfolio en veelzijdige oplossingen.

Onze inzet voor u

Met meer dan tien jaar ervaring als specialist op het gebied van VvE-verzekeringen zijn wij als  het afsluiten van verzekeringen zijn we ook een kennispartner voor alle vragen rondom VvE-verzekeringen. Op elke vraag hebben wij een passend antwoord. We ontzorgen VvE’s en professionele beheerders op het gebied van offertes, mutaties, schadeafhandeling, preventie en taxaties. Alle verzekeringen voor een VvE worden aangeboden in één totaalpakket dat door onze professionele VvE-beheerder wordt wordt beheerd, waarmee de kosten worden verlaagd en de efficiency wordt verhoogd. We bieden onze relaties complete voorwaarden en scherpe tarieven door jarenlange relaties met verzekeraars.

Maatwerk

Graag praten wij met u verder over maatwerk in polisvoorwaarden, het leveren van schadeherstelconcepten, SLA’s (Service Level Agreements) met schade-epxerts en doorlooptijden en de mogelijkheid van een zogenaamde ‘Aangesloten Instelling’ waarmee VvE-beheerders zelf verzekeringsdiensten kunnen uitvoeren. Ook als VvE zonder professionele beheerder kunt u bij ons terecht.

Risicogericht zelfsturen

Voor VvE’s en commerciële vastgoedbeheerders brengen we alle relevante risico’s inzichtelijk in kaart en u neemt de regie. Zo voegen wij waarde toe. Aan de hand van onze inventarisatie bepaalt u zelf hoe u hierop gaat sturen. Wat is uw risicobereidheid, welke risico’s zijn te groot om onverzekerd te laten? Welke risico’s wilt en kunt u zelf dragen en voor welke risico’s wilt u zich verzekeren? Wat zijn verplichte verzekeringen. En wat zijn dan de beste verzekeringsopties en wat zijn de kosten hiervan?

CASE

Voorbeeld case

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.