Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag.

/ Professional Services (CF)

Professional Services

Professional services is een segment waar het draait om mensen. Of het nu gaat om legal-, financial- of IT-dienstverlening, uw mensen zijn uw belangrijkste kapitaal. Arbeidsverhoudingen, werkdruk en aantrekkelijk werkgeverschap zijn een van de uitdagingen waar Raetsheren ondersteuning biedt.

Zelf sturen op risico’s en uitdagingen

Wij zijn een regisseur in riskmanagement, schadeverzekeringen, Employee Benefits en pensioenen. Dit is een complexe markt gebaseerd op continue veranderende regelgeving, rekenmodellen en toekomstscenario’s die soms multi-interpretabel zijn. Met onze kennis en inkoopkracht bieden we elke relatie maatwerk in optima forma en dus zekerheid, in elke situatie. Wij ontzorgen u op proactieve wijze. Het is hierbij evident dat wij altijd op transparante wijze zorgen voor de juiste diensten tegen de beste voorwaarden

Arbodienstverlening en duurzame inzetbaarheid

Eén aanspreekpunt voor zowel pensioen als zorg & inkomen; samenwerkingen met verschillende partners

Groot in IT, Legal en Finance

Specifieke dienstverlening gericht op mkb+ en grootzakelijke (internationale) bedrijven

Xpert Suite beheertool

Met onze online tool Xpert Suite beheert u eenvoudig en snel uw Employee Benefits verzekeringen.

Hier komt een quote”

Tekst quote

Naam van degene die quote

Functie van degene die quote

Veelzijdig Portfolio

Intern of extern, alles wat uw organisatie omvat, heeft een risico-aspect. Raetsheren heeft dan ook een uitgebreid portfolio en veelzijdige oplossingen.

Mensgericht sturen op continuïteit

Wij analyseren met u de risico’s, uitdagingen en kansen die spelen voor uw specifieke organisatie. Op het gebied van Employee Benefits zijn we immers niet voor niets een sterke speler op het gebied van risicobeheersing en verzekeringen. Wij brengen al uw risico’s inzichtelijk in kaart en u neemt de regie. Zo voegen wij waarde toe. Aan de hand van onze inventarisatie bepaalt u zelf hoe u hierop gaat sturen. Wat is uw risicobereidheid, welke risico’s zijn te groot om onverzekerd te laten? Welke risico’s wilt en kunt u zelf dragen en voor welke risico’s wilt u zich verzekeren? En wat zijn dan de beste verzekeringsopties en wat zijn de kosten hiervan? Wij ondersteunen u dus met de beste aanpak van alle risico’s rondom de continuïteit van uw organisatie, inclusief mogelijke fusies of samenwerkingen. Wij kunnen u helpen met uw pensioencommunicatie en begeleiden u en uw medewerkers op het gebied van zorg en inkomen. Hierin beschikken we over nagenoeg unieke kennis.

Elke medewerker en elke organisatie is uniek

Met een brede kennis van de markt en de beschikking over een groot volume aan vergelijkende data kunnen wij onze onze kennis van Employee Benefits, zorg en inkomen specifiek en op maat af stemmen op de vraag van uw organisatie.

Onze service

Wij zijn een ultieme specialist voor alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden met één persoonlijk aanspreekpunt voor zowel pensioen (collectieve pensioenregelingen) als zorg & inkomen (zorg, verzuim, WIA-verzekeringen, ziektewet en WGA-eigenrisicodragerschap en collectieve ongevallen). Onze focus is gericht op IT, Legal en Finance met specifieke dienstverlening gericht op mkb+ en grootzakelijke (internationale) bedrijven. We beschikken over een uitgebreide pensioendienstverlening bestaande uit advies, beheer en pensioencommunicatie met online (pensioen)inzicht voor werknemers. Wij bieden gunstige tarieven en voorwaarden voor Employee Benefits verzekeringen. In uw eigen klantportaal houdt u 24/7 grip op alle onderwerpen. Raetsheren werkt samen met verschillende leidende partners op het gebied van arbodienstverlening en duurzame inzetbaarheid met aandacht voor preventie van werkstress. Vragen over schadelastbeheersing beantwoorden wij daarbij ook.

CASE

Voorbeeld case

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.